Slmlar..!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Slmlar..!
Tekrar slmlar ismim Alphan 28 yasindayim, buraya Fotokritik sitesinden bir davet uzerine geldim umarim iyi etmisimdir bende sizlerde siteye gelmemden memnun kaliriz..! yanliz sitenin isminden de anlasilacagi gibi ve banner in altikdaki yazida oldugu gibi Turkiye deki araclarin yer aldigi site bu konuda size yardim edemem cunku ben yurt disinda yasiyorum ..! Modifiye delisiyimdir asigim gibi bir sey yani bir arabalar iki elektronik uc hizli olan hersey benim hayatimdadir..! zaten eger tuning sitelerine takilan arkadaslarimiz cikarsa burdan mutlaka beni tanirlar cogu sitede yöneticilik yaptim, neyse istenildigi taktirde kendi fotograflarimida paylasa bilirim elimden geldigince (20,000 uzerinde fotografim var )
Guzel vakitler gecirmek dilegiyle..!
Saygilar Darkcloud..!
Guzel vakitler gecirmek dilegiyle..!
Saygilar Darkcloud..!
Darkcloud- Mesaj Sayısı : 1
Meslek : Formen
Geri: Slmlar..!
slmlar aramıza hoşgeldin seni işallah memnun ederiz pişman olmayacağının gaantisini ben veriririm fotoğraflarınıda bizimle paylaşırsan seviniriz paylaşım olsun yeter...By.Okan
By_OK@N- trplaka.net - Ankara temsilcisi
Meslek : Öğrenci
desenize biz ardığımzı bulduk.ben toplamda 26 000 foto çektim ama sitede 1500 kadarı var.hepsi araba değil tabi.izlenimlerime göre siz profesyonel ligde oluyorsunuz.20000 ise baya buyuk bir sayı.
çektiğiniz fotoğrafları merakla bekliyoruz.modifyeli olsun yurtdışı olsun ilgili blümlere fotoğraflarınızı açbilirsiniz.beni kırmadığınız için teşekkürler.(mdtt)
aramıza hoşgeldiniz.
çektiğiniz fotoğrafları merakla bekliyoruz.modifyeli olsun yurtdışı olsun ilgili blümlere fotoğraflarınızı açbilirsiniz.beni kırmadığınız için teşekkürler.(mdtt)
aramıza hoşgeldiniz.
bahtiyar- site yöneticisi
Meslek : Muallim
Hoşgeldiniz aramıza. Sizde fotoğraflarınızı Yurtdışından Otomobil bölümüne koyarsınız.
Tekrar hoşgeldiniz fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.
Tekrar hoşgeldiniz fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.
Bmw316Ci- ender
1 sayfadaki 1 sayfası